Bliss Bungalow

Lesser Sunda Islands, Kedewatan
Bliss Bungalow Öne Çıkan Resim
Bliss Bungalow Dış Mekan
Bliss Bungalow Dış Mekan
Bliss Bungalow Dış Mekan
Bliss Bungalow Dış Mekan
Image More +67 fotoğraf
Bliss Bungalow
Jln Raya Sanggingan Lesser Sunda Islands, Kedewatan

Ubud bölgesindeki Bliss Bungalow konaklamanızda, Neka Sanat Müzesi ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Bali Bird Walks ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Ubud Maymun Ormanı ile 2,3 mi (3,7 km) ve Blanco Müzesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x