BU Place Hotel

Orta Tayland, Rama 9
BU Place Hotel Genel
BU Place Hotel Genel
BU Place Hotel Genel
BU Place Hotel Öne Çıkan Resim
BU Place Hotel Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
BU Place Hotel
567 Soi Suthiporn 2(RatchadapisekSoi 3) Asoke-Dindaeng Rd Orta Tayland, Rama 9

BU Place Hotel size Bangkok (Din Daeng) bölgesinde, Pratunam Pazarı ve Zafer Anıtı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 3,7 mi (6 km) ve Khaosan Caddesi ile 6,8 mi (11 km) mesafede.

BU Place Hotel misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 222 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Grand
Grand Studio
Room
Superior Studio
Room
Oriental Deluxe
Room
Family Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x