Brunswick Lake Home

Güneydoğu Teksas, Houston
Brunswick Lake Home Genel
Brunswick Lake Home Genel
Brunswick Lake Home Öne Çıkan Resim
Brunswick Lake Home Dış Mekan
Brunswick Lake Home Dış Mekan
Image More +13 fotoğraf
Brunswick Lake Home
14322 Merganser Dr Güneydoğu Teksas, Houston

Brunswick Lake Home konaklamanızda Houston bölgesinde, NRG Park ile 13,8 km (8,6 mi) ve NRG Stadyumu ile 15,8 km (9,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu pansiyon Houston Hayvanat Bahçesi ile 16,8 km (10,4 mil) ve Houston Çocuk Müzesi ile 17,5 km (10,9 mil) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı oda mikrodalga fırın ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve Diş fırçası ve diş macunu (istek üzerine) bulunur.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda misafilere ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane, ortak kullanılan alanda bir mikrodalga fırın ve ortak kullanılan alanda bir buzdolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x