Brown Jug Guest House

Whale Coast, Cape Winelands
Brown Jug Guest House Öne Çıkan Resim
Brown Jug Guest House Dış Mekan
Brown Jug Guest House Dış Mekan
Brown Jug Guest House Oda Manzaraları
Brown Jug Guest House Oda Manzaraları
Image More +33 fotoğraf
Brown Jug Guest House
18 Musson Street Eastcliff Whale Coast, Cape Winelands

Brown Jug Guest House misafirlere Hermanus (Eastcliff) bölgesinde, Village Square ve Shopping Centre ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Hoy's Koppie ile 0,2 mi (0,3 km) ve Old Harbour ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.30 ve 9.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için plazma televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire, 1 Yatak Odası (Unit 1 )
Comfort
Comfort Apart Daire, 2 Yatak Odası (Unit 2)
Room
Comfort Stüdyo, 1 Yatak Odası (Unit Three)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x