Brothers Bungalows Balangan

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Brothers Bungalows Balangan Genel
Brothers Bungalows Balangan Genel
Brothers Bungalows Balangan Genel
Brothers Bungalows Balangan Genel
Brothers Bungalows Balangan Öne Çıkan Resim
Image More +75 fotoğraf
Brothers Bungalows Balangan
Jalan Pantai Balangan (Balangan Beach) Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Brothers Bungalows Balangan misafirlere Jimbaran bölgesinde, okyanus kıyısında, Bukit Yarımadası ile Balangan Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Kuta Plajı ile 11,2 mi (18 km) ve Legian Plajı ile 12,3 mi (19,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 oda mevcuttur. Odalarda özel veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov
Deluxe
Deluxe Bungalov

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x