Aman Gati Hotel Balangan

Lesser Sunda Islands, Jimbaran
Aman Gati Hotel Balangan Genel
Aman Gati Hotel Balangan Genel
Aman Gati Hotel Balangan Öne Çıkan Resim
Aman Gati Hotel Balangan Dış Mekan
Aman Gati Hotel Balangan İç Mekan
Image More +45 fotoğraf
Aman Gati Hotel Balangan
Jalan Pantai Balangan, Br. Cengiling. Lesser Sunda Islands, Jimbaran

Aman Gati Hotel Balangan konaklamanızda Jimbaran bölgesinde, Nusa Dua Plajı ile 17,8 km (11,1 mi) ve Kuta Plajı ile 18,1 km (11,2 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan otel Legian Plajı ile 19,8 km (12,3 mi) ve Seminyak Plajı ile 23 km (14,3 mi) mesafede.

Lakey, Aman Gati Hotel Balangan misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 32 inç düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve yüz bakımı sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Bungalov, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x