Brocco on the Park

Yorkshire And The Humber, Sheffield
Brocco on the Park Öne Çıkan Resim
Brocco on the Park Dış Mekan
Brocco on the Park Dış Mekan
Brocco on the Park İç Mekan
Brocco on the Park Kahvaltı
Image More +40 fotoğraf
Brocco on the Park
92 Brocco Bank Yorkshire And The Humber, Sheffield

Brocco on the Park misafirlere Sheffield bölgesinde, alışveriş bölgesinde, Peak District ve Endcliffe Parkı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chatsworth Evi ile 14 mi (22,5 km) ve Sheffield Üniversitesi ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Alakart kahvaltı servisi hafta içi 7.30 ve 11.30, hafta sonu 8.30 ve 11.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler espresso kahve makinesi ve Akıllı televizyonlar bulunan 8 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Edward dönemi stili otelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Oda,
Oda, Park Manzaralı
Süit,
Süit, Bahçe Manzaralı
Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Oda
Oda
Süit
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x