Brit Hotel et Spa COLMAR EAST

Alsace, Bischwihr
Brit Hotel et Spa COLMAR EAST Genel
Brit Hotel et Spa COLMAR EAST Öne Çıkan Resim
Brit Hotel et Spa COLMAR EAST Dış Mekan
Brit Hotel et Spa COLMAR EAST Dış Mekan
Brit Hotel et Spa COLMAR EAST Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Brit Hotel et Spa COLMAR EAST
3 Grand Rue Alsace, Bischwihr

Bischwihr bölgesindeki Brit Hotel et Spa COLMAR EAST konaklamanızda, Synagogue ve Espace d'Art Contemporain Andre Malraux ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan otel Küçük Venedik ile 5,4 mi (8,6 km) ve Colmar Noel Pazarı ile 8,7 mi (14 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 52 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Executive
Executive Dört Kişilik Oda
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x