Camping de l'Ill Colmar

Alsace Wine Route, Horbourg-Wihr
Camping de l'Ill Colmar Genel
Camping de l'Ill Colmar Genel
Camping de l'Ill Colmar Genel
Camping de l'Ill Colmar Genel
Camping de l'Ill Colmar Genel
Image More +22 fotoğraf
Camping de l'Ill Colmar
1, allée du Camping Alsace Wine Route, Horbourg-Wihr

Horbourg-Wihr bölgesindeki Camping de l'Ill Colmar konaklamanızda, Synagogue ve Espace d'Art Contemporain Andre Malraux ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu kamp alanı Colmar Noel Pazarı ile 2,1 mi (3,4 km) ve Küçük Venedik ile 2,7 mi (4,3 km) mesafede.

Camping de l'Ill Colmar misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 20 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu kamp alanında ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Karavan
Karavan (Vancouver)
Dağ
Dağ Evi (Monana)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x