Bristol Hotel Salalah

Salalah
Bristol Hotel Salalah Genel
Bristol Hotel Salalah Öne Çıkan Resim
Bristol Hotel Salalah Kahvaltı
Bristol Hotel Salalah Kahvaltı
Bristol Hotel Salalah Yerinde Yemek
Image More +25 fotoğraf
Bristol Hotel Salalah
As Saadah St South Saadah, Commercial District , Salalah

Salalah bölgesindeki Bristol Hotel Salalah konaklamanızda Al-Saada Stadyumu ve The Frankincense Trail ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Al Baleed Arkeolojik Bölgesi ile 5 mi (8 km) ve Plantations ile 5 mi (8,1 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 42 klimalı odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve mikrodalga fırın gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, sauna ve spor salonu bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Executive
Executive Süit, Birden Çok Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x