The Plaza Hotel and Resort

Salalah
The Plaza Hotel and Resort Genel
The Plaza Hotel and Resort Genel
The Plaza Hotel and Resort Genel
The Plaza Hotel and Resort Dış Mekan
The Plaza Hotel and Resort Dış Mekan
Image More +34 fotoğraf
The Plaza Hotel and Resort
18 November , Salalah

The Plaza Hotel and Resort misafirlere Salalah bölgesinde, havaalanı yakınında ve Al-Saada Stadyumu ile 9 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Land of Frankincense Müzesi (Aselbent Diyarı Müzesi) ile 3,5 mi (5,7 km) ve Al Baleed Arkeolojik Bölgesi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 166 klimalı odada minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca bebek bakımı (ücretli), otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Junior
Junior Süit
Superior
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x