Bremer Tor

Oldenburger Munsterland, Vechta
Bremer Tor Genel
Bremer Tor Genel
Bremer Tor Genel
Bremer Tor Genel
Bremer Tor Öne Çıkan Resim
Image More +35 fotoğraf
Bremer Tor
Bremer Straße 1-3 Oldenburger Munsterland, Vechta

Vechta bölgesindeki Bremer Tor konaklamanızda, Vechta Europe Meydanı ve Zırh Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Vechta Golf Club ile 1,6 mi (2,5 km) ve Dümmer Nature Park ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 39 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde alışveriş bulunmaktadır. Bu otelde misafilere tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Sigara İçilmez, Avlu (Budget Einzelzimmer)
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x