Boutique Villa Guesthouse

Route 62, Cape Winelands
Boutique Villa Guesthouse Öne Çıkan Resim
Boutique Villa Guesthouse Dış Mekan
Boutique Villa Guesthouse Dış Mekan
Boutique Villa Guesthouse İç Mekan
Boutique Villa Guesthouse İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Boutique Villa Guesthouse
6 Levy Lane, Parel Vallei Somerset West Route 62, Cape Winelands

Cape Town (Somerset West) bölgesindeki Boutique Villa Guesthouse misafirlere Vergelegen Şarapçılık Bölgesi ve Erinvale Golf Club ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Cheetah Outreach ile 7,4 km ve De Zalze Golf Club ile 14,2 km mesafede.

Boutique Villa Guesthouse misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Cape Town bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Manor House Room
Room
Deluxe Manor House Suites
Room
Standard Cottage Rooms
Room
Budget Cottage Room
Room
Deluxe Cottage Room
Room
Superior Suite
Room
Luxury Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x