Boutique Hotel Hviezdoslav

Doğu Slovakya, Kezmarok
Boutique Hotel Hviezdoslav Genel
Boutique Hotel Hviezdoslav Genel
Boutique Hotel Hviezdoslav Genel
Boutique Hotel Hviezdoslav Genel
Boutique Hotel Hviezdoslav Genel
Image More +64 fotoğraf
Boutique Hotel Hviezdoslav
Hlavné námestie 95/49 Doğu Slovakya, Kezmarok

Boutique Hotel Hviezdoslav misafirlere Kezmarok bölgesinde, golf sahasına yakın, New Evangelical Church ve Kezmarok Castle ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Strazky Kalesi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Tatra Polonya Ulusal Parkı ile 5,8 mi (9,3 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Poezia restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

33 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, bornoz ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kezmarok bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2691 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x