Boutique Boliqueime

Sotavento, Malhadais
Boutique Boliqueime Genel
Boutique Boliqueime Genel
Boutique Boliqueime Öne Çıkan Resim
Boutique Boliqueime Dış Mekan
Boutique Boliqueime Dış Mekan
Image More +56 fotoğraf
Boutique Boliqueime
Rua Dr. João Baptista Ramos Faisca 51 Apartado 52 Sotavento, Malhadais

Boutique Boliqueime misafirlere Loule (Boliqueime) bölgesinde, Falesia Plajı ve Dom Pedro Golf: Laguna Golf Sahası ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Albufeira Eski Şehir Meydanı ile 8,1 mi (13,1 km) ve Vilamoura Marinası ile 6,5 mi (10,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 13 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x