Boutike Cibeles

Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid
Boutike Cibeles Genel
Boutike Cibeles Genel
Boutike Cibeles Öne Çıkan Resim
Boutike Cibeles Dış Mekan
Boutike Cibeles Dış Mekan
Image More +16 fotoğraf
Boutike Cibeles
Alcala 57 Área Metropolitana Y Corredor Del Henares, Madrid

Boutike Cibeles size Madrid merkezinde, El Retiro Parkı ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Gran Via Caddesi ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Puerta del Sol ile 0,6 mi (1 km) ve Prado Müzesi ile 0,5 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 16 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda derin küvetler ve lüks banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede ayrıca genel oturma odası ve balo salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Apart dairede konferans alanı ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (2 People)
Suite
Suite sénior (4 People)
Suite
Suite (Master for 6 people)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x