Bounty Guest House

Tiflis
Bounty Guest House Genel
Bounty Guest House Öne Çıkan Resim
Bounty Guest House Dış Mekan
Bounty Guest House İç Mekan
Bounty Guest House Yatak Takımları
Image More +31 fotoğraf
Bounty Guest House
Giorgi Nioradze Turn 12 , Tiflis

Tiflis (Eski Tiflis) bölgesindeki Bounty Guest House misafirlere Tiflis Teleferiği ve Rike Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Freedom Meydanı (Özgürlük Meydanı) ile 1,6 mi (2,6 km) ve Kral Vakhtang Gorgasali Anıtı ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Pansiyonun kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlerimize buzdolabı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için valiz dolabı ve lobide kahve servisi vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire (Bounty 2)
Apart
Apart Daire (Bounty 1)
Apart
Apart Daire (Bounty 3)
Apart
Apart Daire (Bounty 4)
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x