Boss Palace Hotel

Güney Vietnam, Quận 3
Boss Palace Hotel Genel
Boss Palace Hotel Genel
Boss Palace Hotel Genel
Boss Palace Hotel Genel
Boss Palace Hotel Öne Çıkan Resim
Image More +60 fotoğraf
Boss Palace Hotel
306-308 Nguyen Thien Thuat Güney Vietnam, Quận 3

Boss Palace Hotel size Ho Chi Minh City merkezinde, Ben Thanh Pazarı ve Ho Thi Ky Çiçek Pazarı ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bui Vien Yürüyüş Yolu ile 1,2 mi (1,9 km) ve Pham Ngu Lao Backpacker Area ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 51 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 8 spa küveti ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ho Chi Minh City bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1291 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Süit
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x