Boronia Hotel Apartments

Oroklini
Boronia Hotel Apartments Öne Çıkan Resim
Boronia Hotel Apartments Dış Mekan
Boronia Hotel Apartments Dış Mekan
Boronia Hotel Apartments Dış Mekan
Boronia Hotel Apartments Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Boronia Hotel Apartments
Galaxia 5 , Oroklini

Oroklini bölgesindeki Boronia Hotel Apartments konaklamanızda, Theofilos Georgiadis Parkı ve Larnaka Limanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Finikoudes Plajı ile 4,3 mi (6,9 km) ve Mackenzie Plajı ile 16,3 mi (26,2 km) mesafede.

Boronia Hotel Apartments misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 21 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Misafirlere ayrı oturma alanı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x