Borgoleoni 18

Ferrara Tarihi Merkezi
Borgoleoni 18 Öne Çıkan Resim
Borgoleoni 18 Dış Mekan
Borgoleoni 18 Dış Mekan
Borgoleoni 18 Dış Mekan
Borgoleoni 18 Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Borgoleoni 18
Via Borgo dei Leoni 18 , Ferrara Tarihi Merkezi

Borgoleoni 18 konaklamanızda, Ferrara merkezinde, Teatro Comunale ve Estense Şatosu ile yakın mesafede olacaksınız. Bu golf dostu oda ve kahvaltı sunan otel Doğa Tarihi Müzesi ile 0,3 km (0,2 mi) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

6 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Yarı açık banyolar, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, bilgisayar istasyonu ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ferrara bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu oda ve kahvaltı sunan otel misafirlerimize 215 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için tren istasyonundan otele ücretsiz transfer 24 saat hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x