Boracay Ocean Club

Visayan Adaları, Boracay
Boracay Ocean Club Genel
Boracay Ocean Club Genel
Boracay Ocean Club Öne Çıkan Resim
Boracay Ocean Club Dış Mekan
Boracay Ocean Club Dış Mekan
Image More +145 fotoğraf
Boracay Ocean Club
Station 3, Sitio Angol Malay Visayan Adaları, Boracay

Boracay Ocean Club misafirlere Boracay bölgesinde, plajda, Station 3 ve Beyaz Plaj yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Station 2 ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için THE OCEAN ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 126 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Diamond
Diamond Suite
Ocean
Ocean View Suite
Presidential
Presidential Stüdyo Süit
Room
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Oda, Havuz Kullanımı
Room
Grand Deluxe
Room
Premier Oda
Room
Family Oda
Room
Panoramic Ocean View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x