Boracay Haven Resort

Visayan Adaları, Balabag
Boracay Haven Resort Öne Çıkan Resim
Boracay Haven Resort Dış Mekan
Boracay Haven Resort Dış Mekan
Boracay Haven Resort Kahvaltı
Boracay Haven Resort Kahvaltı
Image More +36 fotoğraf
Boracay Haven Resort
Station 2, Barangay Balabag Malay Visayan Adaları, Balabag

Boracay bölgesindeki Boracay Haven Resort misafirlere deniz kıyısında, Station 2 ile Beyaz Plaj 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,5 mi (0,7 km) ve Talipapa Pazarı ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Asya mutfağı sevenler için Eden ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 63 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Loft
Deluxe
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı, Ek Bina (Beach Front Room)
Deluxe
Deluxe Oda, Ek Bina (Beach Access - Beach Front Room)
Junior
Junior Süit, Havuz Manzaralı (Family)
Superior
Superior Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Family Suite
Room
Deluxe Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x