Boracay Coco English Resort

Visayan Adaları, Boracay
Boracay Coco English Resort Öne Çıkan Resim
Boracay Coco English Resort Dış Mekan
Boracay Coco English Resort Dış Mekan
Boracay Coco English Resort Dış Mekan
Boracay Coco English Resort Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Boracay Coco English Resort
Bantud, Manocmanoc Visayan Adaları, Boracay

Boracay Coco English Resort misafirlere Boracay bölgesinde, plaj yakınında, Fairways & Bluewater ve Lagutan Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,6 mi (2,6 km) ve Station 2 ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve su kaydırağı bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x