Boracay Beach Houses

Visayan Adaları, Boracay
Boracay Beach Houses Öne Çıkan Resim
Boracay Beach Houses Dış Mekan
Boracay Beach Houses Dış Mekan
Boracay Beach Houses Dış Mekan
Boracay Beach Houses Kahvaltı
Image More +49 fotoğraf
Boracay Beach Houses
White Beach Path, Angol, Manoc Manoc Visayan Adaları, Boracay

Boracay Beach Houses misafirlere Boracay bölgesinde, plajda, Station 3 ve Beyaz Plaj yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan oda ve kahvaltı sunan otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 1,9 mi (3 km) ve Station 2 ile 1,4 mi (2,3 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda
Oda (dVision)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda ( My )
Room
Standard Dört Kişilik Oda (Jolliver/Wavesong)
Room
Oda (Asiana)
Room
Alvarado
Room
Oda ( ZEN )

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x