Boracay Beach Club

Visayan Adaları, Balabag
Boracay Beach Club Genel
Boracay Beach Club Öne Çıkan Resim
Boracay Beach Club Dış Mekan
Boracay Beach Club Dış Mekan
Boracay Beach Club Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Boracay Beach Club
Main Road Station 1 Visayan Adaları, Balabag

Boracay Beach Club misafirlere Boracay bölgesinde, okyanus kıyısında, Meryem Ana Kilisesi ve Station 1 yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel D'mall Boracay Alışveriş Merkezi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Beyaz Plaj ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için Ariel's House ideal; otelin denize sıfır restoranı misafirlere havuz manzarasına nazır yemek servisi yapıyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Plaj barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x