BON HOTEL PLATINUM

Enugu
BON HOTEL PLATINUM Genel
BON HOTEL PLATINUM Genel
BON HOTEL PLATINUM Genel
BON HOTEL PLATINUM Öne Çıkan Resim
BON HOTEL PLATINUM Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
BON HOTEL PLATINUM
Platinum Cl , Enugu

BON HOTEL PLATINUM misafirlere Enugu merkezinde, Nnamdi Azikiwe Stadyumu ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Polo Park Alışveriş Merkezi ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Enugu Golf Sahası ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Frette Italian çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Misafirlerimiz için açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, kömürlü ızgara ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Süit
Room
Executive Süit
Room
Signature Süit
Room
Signature Süit
Room
Family Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x