Bologna Accommodation - Fiera

Motor Valley, Bologna
Bologna Accommodation - Fiera Öne Çıkan Resim
Bologna Accommodation - Fiera İç Mekan
Bologna Accommodation - Fiera Banyo Tipleri
Bologna Accommodation - Fiera Banyo Tipleri
Bologna Accommodation - Fiera Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Bologna Accommodation - Fiera
1 Via Otello Bonvicini Motor Valley, Bologna

Bologna Accommodation - Fiera misafirlere Bologna (Bologna Fiere Bölgesi) bölgesinde, Aldini Valeriani Sirani ve Caserme Rosse ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel BolognaFiere ile 0,9 mi (1,5 km) ve İkiz Kuleler ile 2,7 mi (4,4 km) mesafede.

Bologna Accommodation - Fiera içindeki 3 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 13.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x