Bodenseezeit Apartmenthotel garni

Westallgaeu, Zech
Bodenseezeit Apartmenthotel garni Genel
Bodenseezeit Apartmenthotel garni Genel
Bodenseezeit Apartmenthotel garni Genel
Bodenseezeit Apartmenthotel garni Genel
Bodenseezeit Apartmenthotel garni Öne Çıkan Resim
Image More +33 fotoğraf
Bodenseezeit Apartmenthotel garni
Bregenzer Strasse 152 Westallgaeu, Zech

Lindau bölgesindeki Bodenseezeit Apartmenthotel garni misafirlere tren/metro istasyonu bağlantılı, Bregenz Limanı ve Pfander ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu apart daire Seebühne Bregenz Sahnesi ile 5,9 km (3,7 mil) ve Lindau Deniz Feneri ile 5,9 km (3,7 mil) mesafede.

Bodenseezeit Apartmenthotel garni misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 odada mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için hızlı giriş, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Süit (small)
Comfort
Comfort Süit
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x