Hotel Landgasthof Köchlin

Westallgaeu, Reutin
Hotel Landgasthof Köchlin Genel
Hotel Landgasthof Köchlin Öne Çıkan Resim
Hotel Landgasthof Köchlin Dış Mekan
Hotel Landgasthof Köchlin Dış Mekan
Hotel Landgasthof Köchlin İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hotel Landgasthof Köchlin
Kemptener Straße 41 Westallgaeu, Reutin

Lindau bölgesindeki Hotel Landgasthof Köchlin misafirlere alışveriş bölgesinde, Peterskirche ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Lindau-Bad Schachen Golf Club ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lake Constance Promenade ile 14 mi (22,6 km) ve Asklepios Klinik Lindau ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Hotel Landgasthof Köchlin misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 19 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x