Böden Hotel by AKEN Soul

Calamuchita Vadisi, Villa General Belgrano
Böden Hotel by AKEN Soul Öne Çıkan Resim
Böden Hotel by AKEN Soul Dış Mekan
Böden Hotel by AKEN Soul Dış Mekan
Böden Hotel by AKEN Soul Dış Mekan
Böden Hotel by AKEN Soul Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Böden Hotel by AKEN Soul
San Martin 1070 Villa General Belgrano Calamuchita Vadisi, Villa General Belgrano

Böden Hotel by AKEN Soul misafirlere Villa General Belgrano bölgesinde, dağda, Quaras Water and Adventure Park ve Cervecera Meydanı 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Kültür ve İki Yüzüncü Yıl Evi ile 1,1 mi (1,7 km) ve Villa General Belgrano Belediye Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Böden Hotel by AKEN Soul misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 70 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için kapalı havuz ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Room
Exclusive Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x