Blyde Mountain Country House

Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit
Blyde Mountain Country House Genel
Blyde Mountain Country House Genel
Blyde Mountain Country House Genel
Blyde Mountain Country House Öne Çıkan Resim
Blyde Mountain Country House Dış Mekan
Image More +61 fotoğraf
Blyde Mountain Country House
R531 Mpumalanga - Limpopo (eyaletler), Hoedspruit

Hoedspruit bölgesindeki Blyde Mountain Country House konaklamanızda, Motlatse Kanyonu Vilayet Doğa Koruma Alanı ile 6,6 mi (10,7 km) ve Jessica the Hippo ile 9,2 mi (14,8 km) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı kır evi Hoedspruit Wildlife Estate ile 10 mi (16 km) ve Kapama Game Reserve ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca kır evinin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Room: King
Luxury
Luxury Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Oda
Oda
Family
Family Tek Büyük Yataklı Oda
Luxury
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı, Zemin Kat (A No.5)
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Dağ Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Oda, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x