24 Degrees Self-Catering

Hoedspruit
24 Degrees Self-Catering Genel
24 Degrees Self-Catering Genel
24 Degrees Self-Catering Öne Çıkan Resim
24 Degrees Self-Catering Oda Manzaraları
24 Degrees Self-Catering Oda Manzaraları
Image More +26 fotoğraf
24 Degrees Self-Catering
24 Degrees R531 Kampersrus , Hoedspruit

24 Degrees Self-Catering konaklamanızda Hoedspruit bölgesinde, Timbavati Avcılık Doğa Koruma Alanı ile 41 km (25,5 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan tatil evi Blyde River Kanyonu ve God's Window Seyir Noktası ile aynı bölgededir.

Bu tatil evinde, 2 restoran ve 2 kahve dükkânı veya kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 81-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sadece hafta içi oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bu tatil evinde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, gözetimli çocuk bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve lobide kahve servisi vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Dağ Evi, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Deluxe
Deluxe Dağ Evi, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Standard Dağ Evi, 3 Tek Kişilik Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Stüdyo
Room
Standard Kır Evi
Room
Standard Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x