Bluebird Suites near Newport Center

Kuzey Jersey, Jersey
Bluebird Suites near Newport Center Genel
Bluebird Suites near Newport Center Öne Çıkan Resim
Bluebird Suites near Newport Center Dış Mekan
Bluebird Suites near Newport Center Dış Mekan
Bluebird Suites near Newport Center Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Bluebird Suites near Newport Center
425 Washington Blvd Kuzey Jersey, Jersey

Bluebird Suites near Newport Center size Jersey merkezinde, Özgürlük Heykeli ve Brooklyn Köprüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire One World Trade Center ile 3,7 mi (6 km) ve Madison Square Garden ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon sunulur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere mikrodalga fırın ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x