Bluebird Suites in Jersey City

Kuzey Jersey, Jersey
Bluebird Suites in Jersey City Genel
Bluebird Suites in Jersey City Genel
Bluebird Suites in Jersey City Öne Çıkan Resim
Bluebird Suites in Jersey City Oda Düzeni
Bluebird Suites in Jersey City Oda Düzeni
Image More +53 fotoğraf
Bluebird Suites in Jersey City
401 Washington Blvd Kuzey Jersey, Jersey

Bluebird Suites in Jersey City size Jersey merkezinde, Özgürlük Heykeli ve Brooklyn Köprüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire One World Trade Center ile 3,7 mi (5,9 km) ve Madison Square Garden ile 5,3 mi (8,6 km) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlere masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sağlık kulübü ve açık havuz dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Luxury Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Luxury Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x