Blue Shades Aparthotel

Pisa
Blue Shades Aparthotel Genel
Blue Shades Aparthotel Genel
Blue Shades Aparthotel Genel
Blue Shades Aparthotel Öne Çıkan Resim
Blue Shades Aparthotel Dış Mekan
Image More +84 fotoğraf
Blue Shades Aparthotel
Via Pasquale Pardi 19 (angolo Via dell'Aeroporto) , Pisa

Blue Shades Aparthotel konaklamanızda Pisa merkezinde, San Rossore Hastanesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde ve Cisanello Hastanesi ile 11 dakika mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Arno River ile 2 km ve Pisa Üniversitesi ile 4,2 km mesafede.

Bistrot del Bluesh misafirlere öğle yemeği, akşam yemeği veya hafta sonu geç kahvaltı servisi yapıyor, bu restoranı İtalyan mutfağı alanında uzman. Ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 40-cm Akıllı televizyonlar ve uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Süit, 2 Yatak Odası
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Standard
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Classic Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x