Blue Elephant Guest House

Kudapaduwa
Blue Elephant Guest House Öne Çıkan Resim
Blue Elephant Guest House Dış Mekan
Blue Elephant Guest House Dış Mekan
Blue Elephant Guest House İç Mekan
Blue Elephant Guest House İç Mekan
Image More +13 fotoğraf
Blue Elephant Guest House
204/B, Lewis Place , Kudapaduwa

Blue Elephant Guest House misafirlere Negombo bölgesinde, plajda, Negombo Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Negombo Plaj Parkı ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan pansiyon St. Sebastian's Kilisesi ile 0,9 mi (1,4 km) ve St Anthony's Kilisesi ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez, Plaj Manzaralı
Room
Standard Oda, Sigara İçilebilir, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x