Blue Bay Village

Kenya Coast, Watamu
Blue Bay Village Genel
Blue Bay Village Genel
Blue Bay Village Genel
Blue Bay Village Öne Çıkan Resim
Blue Bay Village Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Blue Bay Village
Off Turtle Bay Rd. P.O. Box 162 Kenya Coast, Watamu

Watamu bölgesindeki Blue Bay Village konaklamanızda, Watamu Plajı yakınında ve Watamu Ulusal Deniz Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan otel Karides Gölü ile 1,5 mi (2,4 km) ve Mida Deresi ile 3 mi (4,8 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 ayrı ayrı döşenmiş oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık havuz ve açık tenis kortu mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda
Room
Deluxe Oda, Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Dört Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Traditional Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x