Lily Palm Resort

Kenya Coast, Watamu
Lily Palm Resort Öne Çıkan Resim
Lily Palm Resort Dış Mekan
Lily Palm Resort Dış Mekan
Lily Palm Resort Dış Mekan
Lily Palm Resort Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Lily Palm Resort
Watamu National Marine Park Kenya Coast, Watamu

Lily Palm Resort konaklamanızda Watamu merkezinde, Watamu Ulusal Deniz Parkı ve Watamu Plajı 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Mida Deresi ile 4,5 km (2,8 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Ristorante Principale yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 74 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x