Bliss Resort

Kenya Coast, Mombasa
Bliss Resort Genel
Bliss Resort Genel
Bliss Resort Genel
Bliss Resort Genel
Bliss Resort Genel
Image More +43 fotoğraf
Bliss Resort
Links Road, Nyali Beach Opp. SOS Children's Village Kenya Coast, Mombasa

Mombasa bölgesindeki Bliss Resort konaklamanızda, City Mall Alışveriş Merkezi ve Haller Park ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Nyali Plajı ile 1,2 mi (2 km) ve Wild Waters Su Parkı ile 1,5 mi (2,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 43 klimalı odada şömine ve LCD televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x