Black Sea Panteleymonovskaya

Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa
Black Sea Panteleymonovskaya Genel
Black Sea Panteleymonovskaya Genel
Black Sea Panteleymonovskaya Genel
Black Sea Panteleymonovskaya Öne Çıkan Resim
Black Sea Panteleymonovskaya İç Mekan
Image More +35 fotoğraf
Black Sea Panteleymonovskaya
Panteleymonovskaya 25 Odessa - Karadeniz Sahili, Odessa

Black Sea Panteleymonovskaya misafirlere Odessa merkezinde, Panteleymonivsky Church ve Privoz Market ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Odessa Yahudi Topluluğu - Tikva ile 0,8 mi (1,3 km) ve Odessa Pasajı ile 1,1 mi (1,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirler için ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 81 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x