BKs Premier Motel Palmerston North

North Island (kuzey Ada), Palmerston North
BKs Premier Motel Palmerston North Genel
BKs Premier Motel Palmerston North Öne Çıkan Resim
BKs Premier Motel Palmerston North Dış Mekan
BKs Premier Motel Palmerston North Dış Mekan
BKs Premier Motel Palmerston North Oda Manzaraları
Image More +48 fotoğraf
BKs Premier Motel Palmerston North
102 Cuba Street North Island (kuzey Ada), Palmerston North

BKs Premier Motel Palmerston North misafirlere Palmerston North merkezinde, Yeni Zelanda Ragbi Müzesi yakınında ve Centrepoint Theatre ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı motel Manawatu Arenası ile 0,4 mi (0,6 km) ve Palmerston North Convention Centre ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 35 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize bilgisayar ile ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Netflix vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu motelde misafirlere düğün organizasyonu hizmeti, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Palmerston North bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 36 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Jakuzi
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Stüdyo
Stüdyo
Economy
Economy Stüdyo
Apartment,
Apartment, 1 Bedroom, Ground Floor

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x