Camelot Motor Lodge

North Island (kuzey Ada), Palmerston North
Camelot Motor Lodge Genel
Camelot Motor Lodge Genel
Camelot Motor Lodge Genel
Camelot Motor Lodge Öne Çıkan Resim
Camelot Motor Lodge Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Camelot Motor Lodge
295 Ferguson Street North Island (kuzey Ada), Palmerston North

Camelot Motor Lodge Palmerston North merkezinde, Centrepoint Theatre ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Te Manawa ile 7 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu motel Palmerston North Convention Centre ile 0,7 km (0,5 mil) ve Yeni Zelanda Ragbi Müzesi ile 0,9 km (0,6 mil) mesafede.

Motelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize ayrı oturma alanı, mikrodalga fırın ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Palmerston North bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu motel misafirlerimize 861 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası (Ground Floor)
Standard
Standard Süit, 1 Yatak Odası
Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası (High Floor)
Deluxe
Deluxe Stüdyo
Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x