Binn Hotel

Andean Highlands, Medellin
Binn Hotel Genel
Binn Hotel Genel
Binn Hotel Öne Çıkan Resim
Binn Hotel Dış Mekan
Binn Hotel Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Binn Hotel
Carrera 25 No. 10-51 Poblado Andean Highlands, Medellin

Medellin (El Poblado) bölgesindeki Binn Hotel misafirlere El Tesoro Alışveriş Parkı ve Lleras Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Santa Fe Mall (Alışveriş Merkezi) ile 4,1 km ve Botero Plaza Parkı ile 6,8 km mesafede.

Otelin restoranı La Makha misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

78 odada iPod takma konsolu ve minibar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için 48-inç düz ekran televizyon ve kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Medellin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1475 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için otelden havaalanına transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Junior Suite Deluxe)
Room
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Junior Suite Deluxe City View)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x