Bettys Boutique Hotel

Route 62, Mossel Bay
Bettys Boutique Hotel Genel
Bettys Boutique Hotel Genel
Bettys Boutique Hotel Öne Çıkan Resim
Bettys Boutique Hotel Dış Mekan
Bettys Boutique Hotel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Bettys Boutique Hotel
3 Duke St Route 62, Mossel Bay

Bettys Boutique Hotel konaklamanızda Mossel Bay bölgesinde, okyanus kıyısında, Dias Müzesi ve Cape St. Blaize Mağarası ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Cape St. Blaize Deniz Feneri ile 1,7 km (1,1 mil) ve Santos Plajı ile 1,9 km (1,2 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Koloniyel stili pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Design
Design Oda (The Garden)
Room
Honeymoon Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı (The Royal)
Room
Design Oda (Quirky)
Room
Honeymoon Oda (The Spa)
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (The Rose)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Off the Wall)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x