Bay Vista - Hostel

Route 62, Mossel Bay
Bay Vista - Hostel Genel
Bay Vista - Hostel Öne Çıkan Resim
Bay Vista - Hostel Dış Mekan
Bay Vista - Hostel Dış Mekan
Bay Vista - Hostel Dış Mekan
Image More +48 fotoğraf
Bay Vista - Hostel
92 Montagu St Route 62, Mossel Bay

Bay Vista - Hostel misafirlere Mossel Bay bölgesinde, plaj yakınında, Dias Müzesi ve Diaz Musuem ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Mossel Bay Harbour ile 0,6 mi (1 km) ve Cape St. Blaize Deniz Feneri ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

8 odada mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu hostelde misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x