Bet Hahalukim

Tiberias
Bet Hahalukim Genel
Bet Hahalukim Öne Çıkan Resim
Bet Hahalukim Dış Mekan
Bet Hahalukim İç Mekan
Bet Hahalukim Kahvaltı
Image More +25 fotoğraf
Bet Hahalukim
Hpalmach 18 , Tiberias

Tiberias (Tiberias Eski Kent Bölgesi) bölgesindeki Bet Hahalukim misafirlere Maimonides Gömütü ve Dona Gracia Tarih Müzesi ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu daire Galilee Denizi ile 0,9 mi (1,5 km) ve İskoçya St. Andrew Kilisesi, Tiberya ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 3 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, kablolu TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere ayrı oturma alanı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Süit
Room
Traditional Süit, Jakuzi
Room
Standard Süit, Jakuzi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x