Best Western Hotel Botnia

Kuzey İsveç, Umea
Best Western Hotel Botnia Genel
Best Western Hotel Botnia Genel
Best Western Hotel Botnia Genel
Best Western Hotel Botnia Genel
Best Western Hotel Botnia Genel
Image More +58 fotoğraf
Best Western Hotel Botnia
Norra Obbolavägen 125 Kuzey İsveç, Umea

Best Western Hotel Botnia misafirlere Umea merkezinde, Bildmuseet Çağdaş Sanatlar ve Görsel Kültür Müzesi ve Umea City Kilisesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Navet Su Sporları Merkezi ile 2,1 mi (3,3 km) ve Väven Kültür Merkezi ile 2,1 mi (3,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 6.00 ve 9.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 65 oda mevcuttur. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve piknik alanı sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Superior Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x