Hotell Björken

Kuzey İsveç, Umea
Hotell Björken Genel
Hotell Björken Genel
Hotell Björken Genel
Hotell Björken Genel
Hotell Björken Genel
Image More +74 fotoğraf
Hotell Björken
Lasarettsbacken 10 Kuzey İsveç, Umea

Umea bölgesindeki Hotell Björken misafirlere havaalanı yakınında, Norrland's Üniversite Hastanesi ile Umea Üniversitesi 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Aula Nordica ile 0,6 mi (0,9 km) ve Bildmuseet Çağdaş Sanatlar ve Görsel Kültür Müzesi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 225 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sağlık kulübü ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Umea bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2702 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Family
Family Oda
Business
Business Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda (1 single bed and 1 sofa bed)
Room
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x