Best Apartment at Times Square

Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur
Best Apartment at Times Square Genel
Best Apartment at Times Square Genel
Best Apartment at Times Square Genel
Best Apartment at Times Square Genel
Best Apartment at Times Square Genel
Image More +98 fotoğraf
Best Apartment at Times Square
East Tower, Suite A32-09, Times Square Jalan Imbi, Bukit Bintang Malezya Yarımadası, Kuala Lumpur

Best Apartment at Times Square size Kuala Lumpur (Golden Triangle (Altın Üçgen)) bölgesinde, Berjaya Times Square, Kuala Lumpur, Malezya yakınında ve Pavilion Kuala Lumpur ile yaya olarak 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Kuala Lumpur Sentral ile 2,2 mi (3,6 km) ve Suria KLCC Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Apart dairede yemek servisi yapan 3 restoran var; isterseniz 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 4 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlere her gün 9.30 ve 11.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 35 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, gece kulübü ve kapalı tenis kortu mevcuttur. Bu Edward dönemi stili apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Premier Stüdyo, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda, 2 Yatak Odası
Room
Junior Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x