Berry Biz Hotel

Lesser Sunda Islands, Legian
Berry Biz Hotel Genel
Berry Biz Hotel Genel
Berry Biz Hotel Genel
Berry Biz Hotel Genel
Berry Biz Hotel Genel
Image More +39 fotoğraf
Berry Biz Hotel
Jln. Sunset Road No. 99 Lesser Sunda Islands, Legian

Legian (Günbatımı Yolu) bölgesindeki Berry Biz Hotel misafirlere Sunset Point Alışveriş Merkezi ve Legian Alışveriş Caddesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Legian Plajı ile 1,8 mi (2,9 km) ve Seminyak Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Brown and Butter yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 90 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde alışveriş mevcuttur. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Legian bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2367 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi tarifeli olarak ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda, Sadece kadınlar için
Room
Superior Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x